Ciuperci cu ceapa si usturoi

de La Ancuta in Mancaruri de post, 19 Dec 2010 | 25270 vizualizari

 

by Medi

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • 1 ceapa mare
  • 7 catei de usturoi
  • boia de ardei dulce
  • cimbru
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu ceapa si usturoi:

Ciupercile se curata si se taie bucatele nu foarte mici (daca ciupercile sunt mici se pot taia doar pe jumatate).

Ceapa curatata si taiata julienne se soteaza in 2 linguri apa si 1 lingura ulei de masline. Adaugam si usturoiul taiat feliute subtiri. Dupa ce se inmoaie ceapa adaugam putina boia de ardei si coipercile.

Punem capacul si lasam sa scada putin, amestecand din cand in cand.

Adaugam 1/2 cana de apa, potrivim de sare si adaugam putin cimbru uscat.

Lasam sa fiarba pana scade tot lichidul.

Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu ceapa si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de ciuperci