Pulpe de pui marinate cu chili la cuptor

de T I M E A in Pui, 22 Noi 2012 | 5119 vizualizari

 

Am facut niste pulpe la cuptor minunate. Sa te tot lingi pe degete dupa asa o mancare :). Nu mancam foarte des pui dar cand fac pui, mereu imi place sa fac ceva nou. Am incercat deci un pui marinat cu sos chili. O bunatate nu alta!

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui - superioare, inferioare - de care dorim
  • 7 lingurite pasta de gogosari cu rosii
  • 7 lingurite sos chili
  • 1 lingurita sare de mare
  • 1/2 lingurita piper
  • oregano
  • 2 linguri ulei de masline pt tava
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate cu chili la cuptor:

Spalam carnea bine si indepartam pielita.

Intr-un bol amestecam pasta de gogosari cu rosii, sosul chili, sarea, piperul si oregano tocat marunt.

Amestecam bine toate ingredientele.

Trecem apoi pe rand fiecare bucata de carne prin acest sos. La final punem toate pulpele inapoi in bol, acoperim cu o folie alimentara si dam la frigider timp de o ora.

Scoatem pulpele din frigider si le asezam intr-o tava unsa cu putin ulei de masline. Acoperim cu folie de Al. si dam la cuptorul preincalzit la 190 de grade timp de 35 de minute. Dupa 35 min scoatem din cuptor si indepartam folia si o bagam inapoi in cuptor timp de aprox 10 minute.

Servim cu piure de cartofi si muraturi.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate cu chili la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]