Pulpe de pui glazurate

de Sidy in Pui, 3 Iul 2010 | 3685 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 ardei iute
  • 4 linguri sos de soia
  • piper
  • sare
  • 4 linguri miere
  • 1 ceapa ghimbir macinat
  • 2 linguri otet din miere
  • 4 linguri ulei de masline
  • 500-700 g caise proaspete
  • 2 ardei grasi- unul rosu , celalalt verde
  • salata verde
  • cartofi noi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui glazurate:

Ardeiul iute se toaca marunt apoi se amesteca cu sosul de soia si piper.
Pulpele se ung bine cu acest sos inclusiv sub pielita si se dau la rece macar doua ore.
Se cojesc cartofii noi, se taie in cuburi si se pun in tava de copt( eu am pus pe ei cimbru, vin si usturoi granule, voi puteti sa-i faceti cum va place)
Cuptorul se preincalzeste si dupa ce pulpele au stat la rece se pun peste cartofii din tava, ungandu-le cu miere bine de tot sau se pun intr-o punga Knorr peste cartofi.
Se dau apoi la cuptor sa se prajeasca.
Ceapa se taie marunt se presara cu ghimbir si se adauga otetul, sarea , uleiul de masline si piperul.Ardeii grasi se taie fasii subtiri si se adauga si ei.
Caisele se spala si le se scot samburii.Cu 10 minute inainte de a fi gata pulpele , se pun jumatatile de caise peste pulpe si se mai dau la cuptor.
La servire punem o frunza de salata verde, o pulpa, doua bucati de caise, cartofi si ardei cu sos...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui glazurate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

mihaelar63 1

03.07.2010, 08:22

mai pe tine nu te intrece nimeni , esti iute de picior ,
felicitari sidy savuroasa si aromata reteta

eclerash 1

03.07.2010, 10:15

hai,mai ca din atatea pulpe poate mai gasesc si eu ceva...

Rocsi 1

03.07.2010, 14:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ghimbir si piure de cartofi dulci