Pulpe de pui cu cartofi aromati

de Dya Daniela Andrei in Pui, 20 Mai 2013 | 4127 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg cartofi noi
  • 4 pulpe de pui
  • 3 rosii potrivite
  • 1 ceapa verde
  • 1 ceapa alba mare
  • condimente dupa gust: sare, chili, busuioc, tarhon si rozmarin
  • mujdei de usturoi:
  • 1 capatana de usturoi,
  • cateva fire de marar,
  • sare dupa gust,
  • 2 linguri de smantana.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi aromati:

Spalam pulpele bine, le uscam cu un servet si le condimentam bine dupa gust. Le prajim in foarte putin ulei, intr-o tigaie de teflon. Se pot adauga si cativa catei de usturoi feliati.

Separat, cartofii taiati cuburi, se pun la prajit, pe foc iute, impreuna cu ceapa si rosiile. Se condimenteaza si ii lasam pana devin rumeni. Se servesc cu mudjei de usturoi (se freaca usturoiul pisat impreuna cu uleiul, adaugam sarea, mararul si smantana si omogeniza).

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi aromati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]