Ciulama de pui

de Micutza Luana in Pui, 22 Mai 2013 | 4641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • un morcov
  • o ceapa verde
  • o ceapa uscata
  • 2 ctei de uturoi
  • o cutie ciuperci
  • 2 cani de apa
  • 4 linguri de smantana
  • 2 linguri de faina
  • marar
  • delicat , sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Eu aveam un pui intreg, asa ca am pus doar copanele, aripioarele si jumatate din pieptul de pui. Se taie bucatele si se pune la prajit in uleiul incins. Morcovul curatat il taiem rondele, la fel procedam si cu ceapa verde, iar cea uscata o taiam cat mai marunt. Dupa ce s-a prajit putin adaugam morcovul cu ciupercile si le lasam la foc mic circa 5 minute, apoi adaugam ceapa, 2 cani de apa si lasam sa se inabuse.

Cand este aproape gata amestecam smanatana cu faina si usturoiul pisa , apoi adaugam treptat peste pui. Adaugam mirodeniile dupa gust, sare, piper, delicat si marar din abundenta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Merisor 1

22.05.2013, 14:12

Tare buna!

Rocsi 1

22.05.2013, 19:59

Ce bunatate!

Micutza Luana 1

23.05.2013, 16:43

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci si smantana cu mamaliguta