Pulpe de potarnichi prajite

de cristeena20 in Pui, 2 Iun 2013 | 5753 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr pulpe intregi de potarniche (dezosate)
  • vin alb
  • ulei de masline
  • 5 catei de usturoi
  • sare, piper
  • praf de usturoi
  • 2 linguri untura
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de potarnichi prajite:

- Pulpele de potarniche se dezoseaza si se pun in marinata facuta din ulei de masline, sare, piper, usturoi pisat, si vin alb. Eu le-am tinut o noapte in frigider acoperite.

- Intr-o tigaie am incins untura (eu am avut de rata) si am pus la prajit pulpele. Am acoperit cu capac , deoarece stropesc si am intors pe ambele parti. La final le scoatem pe o farfurie si peste uleiul ramas in tigaie turnam marinata ramasa de la pulpe si mai adaugam vin alb. Gustam de sare, piper, eventual putin chilli si piper praf- dam la foc mare sa se reduca sosul si turnam peste pulpele fierbinti.

- Se servesc alaturi de cartofi prajiti si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de potarnichi prajite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Sim0na 1

03.06.2013, 12:09

N-am mancat pana acum.. desi un vecin ma imbie cu niste prepelite

mihaelar63 1

03.06.2013, 16:50

Mama ce de potarnichi trebuie prinse
O delicatesa

sebirizescu 1

05.06.2013, 14:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui