Mazare cu carne de pui

de Julie in Pui, 5 Iul 2010 | 7540 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g mazare ( noua sau conserva)
  • un morcov
  • o jumatate ardei gras rosu
  • o ceapa
  • un cartof
  • marar,patrunjel
  • 3-4 linguri suc de rosii
  • sare, vegeta, piper
  • un piept de pui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carne de pui:

Taiem ceapa marunt si o punem la inabusit in 3 linguri apa si 3 linguri ulei, adaugam apoi morcovul ras,ardeiul tocat cuburi  si cartoful taiat cuburi foarte mici. In timpul prepararii cartoful se va topi si va ingrosa  putin mancarea. Cand s-au inmuiat legumele,se adauga si mazarea.

Se completeaza cu apa calda,pana se acopera mazarea si se lasa sa fiarba la foc mic.Cand boabele de mazare sunt facute se adauga sucul de rosii, mararul si se potriveste gustul cu sare, piper, vegeta. Se pune si carnea de pui, taiata fasii lungi- carne  pe care am fiert-o separat in apa cu vegeta. Se mai lasa sa dea 3-4 clocote si se opreste focul.

Se serveste calda, cu patrunjel verde deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui