Pulpa de curcan cu orez la cuptor

de adasev12 in Curcan, 3 Apr 2011 | 12713 vizualizari

 

nu mai facusem orez la cuptor si am zis sa vad si eu diferenta...intr-adevar, parca a fost mai bun oleaca....

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de curcan intreaga ( copan si partea superioara, cam un kg 200)
  • condimente pt carne
  • usturoi
  • 3 maini de orez
  • 4-5 carciofi
  • o mana de ciuperci din conserva
  • sare, piper, oregano, curry
  • o tulpina de telina
  • 1 morcov
  • jum de ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan cu orez la cuptor:

Pulpa era taiata in doua...am mai crestat-o eu si am introdus bucatele de usturoi, apoi am condimentat cu de toate, am uns cu ulei de masline si am pus in tava.

Orezul l-am spalat, apoi  l-am pus intr-o cratita, am adaugat ceapa taiata marunt, morcovul , carciofii feliati si ciupercile, am condimentat, am pus si o jumatate  lg-ita de curry iar pt un gust mai intens am adaugat si o tulpina de telina pe cate am scos-o ulterior.

Am incins cuptorul la 200grade , am pus o cana de apa peste carne si am dat-o la cuptor.- dupa o jumatate  de ora am pus si orezul la cuptor si am lasat totul inca o ora aprox.

Carnea am tot intors-o in acest interval de pe o parte pe alta

Am servit cu salata asortata...foarte bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan cu orez la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpă de curcan şi cartofi - la cuptor & Mujdei de usturoi cu ierburi aromate