Pui umplut

de Lau in Mancaruri cu carne, 19 Feb 2012 | 5373 vizualizari

 

m-am inpirat de la bitza

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 150 g orez
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3 catei usturoi

Marinata

  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita boia de ardei iute
  • 1 lingurita cury
  • sare
  • piper
  • 2 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut:

Cu grija incepem sa desfacem puiul,putem sa ne ajutam de un cutit luand pielea de pe carne,ramanad  copanelele si aripile.

Toata carnea o fierbem cca 10 min in apa cu sare si foi de dafin.

Orezul se spala si se fierbe.

Calim ceaPa,adaugam morcovul,ardeiul tocat,orezul,carnea tocata bucatele,amestecam bine si adaugam apa cat sa acopere carnea.

se lasa sa fiarba la foc mic,la final adaugam pasta si mai lasam cca 5 min,oprim focul adaugam patrunjel,sare,piper,usturoiul pisat si lasam sa se raceasca.

Umplem puiul cu compozitia obtinuta,la sfarsit il prindem cu o scobitoare sau il coasem.

Amestecam toate ingredientele pentru marinata si ungem puiul,asezam  in tava si dam la frigider cca 2-3 ore.

In tava adaugam 1 cana de apa si putin ulei inainte sa il dam la cuptor cca 60 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]