Piept de pui umplut

de dantes in Pui, 13 Dec 2018 | 3330 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. piept de pui
  • 1 ceapa rosie
  • 3 morcovi
  • 1/2 telina radacina
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 100 g pesmet
  • 50 ml.ulei
  • sare,piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

Pieptul de pui se taie in felii subtiri.

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei, morcovii si telina se dau prin razatoare si se pun peste ceapa calita se condimenteaza cu piper si sare dupa gust si se lasa la calit impreuna cu ceapa pana se inmoaie.

Pe fiecare felie de piept de pui se pune cate o lingura din compozitia de mai sus si se impacheteaza.

Se trece fiecare bucata de piept prin faina, ou batut si pesmet, apoi se prajesc in ulei incins si se scot pe un servet absorbant.

Se servesc cu garnitura preferata, cartofi, orez, legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de soia si ierburi de Provence