Pui Shanghai

de Rahela Velicu in Pui, 13 Feb 2018 | 15459 vizualizari

 

Cel mai mult ne place pui Shanghai pentru ca este foarte fraged.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3 oua
  • 4 linguri cu faina
  • sare
  • susan
  • ulei pentru prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Shanghai:

Taiem pieptul de pui in fasii subtiri. 

Batem bine ouale, adaugam faina si un praf de sare.  

Punem uleiul la incins si adaugam fasiile de pui date prin ou batut si apoi presarate cu susan. Prajim pe ambele parti, dar nu lasam foarte mult, doar pana cand prind culoare aurie pentru ca pieptul de pui se face foarte repede.

TIPS-URI

1

Ulei trebuie sa fie suficient incat sa acopere fasiile de pui.

2

Scoatem puiul shanghai pe un servet de bucatarie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu legume si sos de rosii