Aripioare cu ciuperci

de madi_marin in Pui, 16 Sep 2011 | 6025 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare
  • 200 g ciuperci mici
  • condimente pentru pui
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • ulei
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare cu ciuperci:

Aripioarele se curăţă, se taie în jumătate, se spală, se şterg şi se ung cu ulei. Se presară cu condimente, sare şi piper . Se tapetează o tavă cu hârtie de copt , se unge cu ulei şi se pun aripiarele condimentate. Se dă tava la cuptor pentru 25 de minute, aripiarele întorcându-se de câteva ori până sunt rumenite frumos pe toate părţile.

Între timp spălăm ciupercuţele fără să le mai curăţăm de pieliţă. Se scurg bine şi se trag la tigaie în puţin ulei încins împreună cu usturoiul tocat, sare şi piper.

Aripioarele se servesc cu ciupercuţele presărate cu mărar şi eventual puţină smântână.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (48)

madi_marin 1

14.11.2011, 21:23

bai....ce-i aici....? giorgia....ma bucur ca v-au placut....

diaconta 1

14.11.2011, 21:30

CUM "CE-I AICI?"
AM VENIT LA MASA

madi_marin 1

15.11.2011, 18:53

dia.....cred ca ar trebui sa treci la cizme..... nu ti-e frig in pantofi?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]