Pui imbracat in miere la vasul roman

de RuxyRux in Mancaruri cu carne, 5 Dec 2010 | 5058 vizualizari

 

Un pui cu savoare dulce...numai bun!

 

INGREDIENTE

  • o canita miere
  • 2 piepti mari de pui
  • sare dupa gust
  • piper alb
  • ulei 2-3 linguri( palmier)
  • 25 gr unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui imbracat in miere la vasul roman:

Se spala pieptul, se sareaza se pipereaza apoi se imbraca in miere din belsug.

Se pune uleiul in vasul roman se aseaza pieptul apoi deasupra cubuletele de unt...si se da la cuptor la rumenit.

Din cand in cand se deschide cuptorul si se unge cu sosul din vas.

Cand este gata se taie in felii si se serveste...cu garnitura dorita!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui imbracat in miere la vasul roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stir fry de pui cu sos Hoisin