Pui cu tomate-duo

de Sidy in Pui, 1 Feb 2012 | 3537 vizualizari

 

Din carne de pui se face o masă echilibrată şi gustoasă, care se prepară repede, pentru a vă da satisfacţii imediate.
Parfumata si satioasa, aceasta reteta cred ca va fi pe gustul tuturor pentru ca este aromata, cu gust placut dulce-acrisor...

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • 100 g kaizer
  • 4 catei usturoi
  • rozmarin
  • 2 foi dafin( optional)
  • 500 g rosioare( cherry)
  • 50 g masline
  • 2 rosii mari
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu tomate-duo:

Pulpele fara pielita si taiate in doua se sareaza si se pipereaza. Kaizerul se taie bucatele mai marisoare si usturoiul pe jumatate.

Pulpele cu kaizerul se pun intr-o tigaie wok cu foarte putin ulei si se calesc 10 minute.Adaugam apoi usturoiul, rozmarinul, foile de dafin si rosioarele si mai lasam sa se caleasca 15 minute. Daca rosioarele nu lasa destul de mult lichid , adaugam 1/2 pahar supa de carne.Lasam sa se caleasca acoperit apoi se pun pulpele intr-un vas termorezistent uns cu unt, impreuna cu kaizerul si rosioarele. Deasupra punem rosiile taiate felii mai groase si se poate rade si putin cascaval.

Se lasa la cuptorul dinainte incalzit 15-30 de minute pina scade sosul .

La servit se orneaza cu masline negre , rosioare si patrunjel verde.

Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Se poate servi cu orez sau piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu tomate-duo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]