Ii multumesc KikenHanei pentru aceasta reteta! A fost delicioasa, insa, pentru gustul nostru, cele 3 linguri de miere din sos au fost prea mult, drept pentru care data viitoare voi pune doar o lingura de miere.
Cum preparam:
Pipetul de pui se taie bucatele (patratele).
Le punem in marinata, acoperim vasul si le lasam 30 de minute la frigider. Punem bucatelele de carne intr-o strecuratoare, apoi le punem in vasul cu aluat, amestecam si lasam iar pentru 20 minute la frigider, pentru ca aluatul sa se prinda bine de bucatelele de carne.
Prajim in ulei bucatelele de carne si le scoatem pe un servetel de hartie pentru a inlatura excesul de ulei.
Dam bucatile de carne prajita prin sos, apoi prin semintele de susan si papam!!
Cum preparam marinata:
Amestecam toate ingredientele.
Cum preparam aluatul:
Amestecam toate ingredientele pana obtinem un aluat fluid, asemanator celui de clatite.
Cum preparam sosul:
Prajim pentru cateva secunde usturoiul pisat si ghimbirul ras, in putin ulei, intr-un vas teflonat, adaugam apa, otetul, mierea, sosul de soia, ketchup-ul si sarea si dam intr-un clocot. Amestecam bicarbinatul cu putina apa rece si turnam peste sos amestecand continuu pana se ingroasa.
Eu am servit langa o garnitura de orez prajit.