Budinca de dovlecei cu carne tocata de pui

de Kamelia92 in Pui, 31 Iul 2013 | 6622 vizualizari

 

O rețeta rapida pe placul tuturor :)

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei relativ mari
  • 300-400 grame tocatura (eu am ales tocatura de fileu de pui)
  • 4 oua
  • 5-6 linguri mari de faina
  • un pachetel praf de copt
  • sare
  • piper
  • unt si faina pentru tepetarea tavii
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de dovlecei cu carne tocata de pui:

Dovleceii se dau prin razatoare. Eu am optat sa nu ii decojesc. Se sareaza si se lăsa la rece pe 10-15 minute. In timpul asta tocatura, ouăle, faina, sarea si piperul după gust se amesteca într-un hol mai măricel. După cele 10-15 minute scurgem atent cu mana dovlecelul,pentru a scapa de sucul nedorit si îl adaugam in masa obținută. Tava se tapeteaza cu unt si faina. Se pune in tava compozitia obținută si se pune in cuptorul preincalzit la 200 grade. După 15 minute se coboară temperatura la 180 grade si se tine minim încă 20-30 minute. Cu testul scobitorii se verifica când e gata.

Pofta buuuuna :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovlecei cu carne tocata de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (7)

Panacris 1

01.08.2013, 16:27

Bine ai venit!

- Andreea - 1

01.08.2013, 21:02

Imi place

Kamelia92 1

02.08.2013, 00:10

Merci muuuult.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu legume la cuptor