Pui cu sos de morcov

de theodora in Pui, 24 Mar 2010 | 5773 vizualizari

 

inca o data regret k nu pot p[osta fotografii mai reusite

 

INGREDIENTE

  • o jum. pui de la tara
  • 2 morcovi mari,mari
  • o ceapa si cateva codite de ceapa verde
  • 2lg pasta de rosii
  • busuioc uscat,
  • 2foi de dafin,
  • piper
  • marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de morcov:

se pune puiul la prajit in ulei de masline.cand este gata se scoate pe farfurie iar in uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt si coditele de ceapa        verde(se calesc bine).separat intr-o olicica se fierb morcovii cu un cub de knorr.peste ceapa se adauga lg de pasta de rosii,se stinge cu zeama de la morcovi si se pune busuioc,foi de dafin.se lasa la fiert.intre timp se paseaza morcovii fierti bine si scursi de zeama si se adauga in tigaie,se amesteca si se subtiaza cu zeama de la morcovi,se mai lasa cateva min la fiert.cand este gata se trece totul prin sita iar in sosul rezultat se adauga marar verde si codite de ceapa verde si se serveste cu puiul prajit si cartofii prajiti sau preparati in alt fel.pofta maree!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de morcov" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu aripioare de pui reteta ca la mama acasa