Pui cu legume chinezesti

de Oana in Pui, 19 Iun 2011 | 13140 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat
  • un morcov
  • 2 rondele de telina
  • un borcan cu legume chinezesti (MegaImage)
  • 2 linguri sos de soia
  • un praf de ghimbir
  • un praf de usturoi granulat
  • 2 linguri sos dulce acrisor
  • 1 lingura amidon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume chinezesti:

Puiul se taie fasii subtiri, se spala, se lasa la scurs.

Morcovul si telina se curata, se spala sis e taie betisoare subtiri. Mixul de legume din borcan se scurge de zeama.

In wok se incinge putin ulei, apoi se pune puiul, sosul de soia, ghimbirul si praful de usturoi. Se pune cate putina apa fierbinte din cand in cand sa oprim prajirea si sa se inabuseasca. Cand puiul s-a inmuiat se pune morcovul si telina si se lasa 5 minute. Se rastoarna apoi in wok mixul de legume chinezesti. Se mai pune putina apa fierbinte si se mai lasa 5 minute. La final se pune sosul dulce-acrisor si amidonul desfacut in 2-3 linguri de apa rece. Se opreste focul si se serveste cu orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume chinezesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]