Pui cu sos de capere si mustar By Gaby_d

de Micutza Luana in Pui, 27 Apr 2014 | 5935 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui
  • o ceapa usata
  • 2 cepe verzi
  • 200 ml supa de pui
  • 200 ml smantana
  • o lg mustar
  • o lg capere
  • zeama de la jumatate de lamaie
  • o lg sos de soia
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de capere si mustar By Gaby_d:

Carnea se fierbe cu putina sare, se spumeaza si se strecoara zeama.

Intr-o cratita se pune putin ulei la incins dupa care adaugam carnea stropita cu sos de soia si le rumenim .

Adaugam ceapa tocata marunt, lasam sa se caleasca un minut si stingem cu zeama de la carne . Se lasa la fiert pana se imoaie ceapa.

Intr-un bol amestecam smantana cu mustarul si putin cate putin sosul fierbinte .

Omogenizam si turnam peste carne , adaugand si capere si zeama de lamaie.

Potrivim gustul cu sare si piper.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de capere si mustar By Gaby_d" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]