Andra Mihail a pregătit astăzi o rețetă delicioasă și rapidă de pui în sos de muștar și smântână. Este un preparat foarte gustos pe care îl poți servi alături de o garnitură de orez sau cartofi. Pentru acest Pui cu sos de muștar - Irezistibil de gustos, ai nevoie de următoarele ingrediente: pulpe de pui, usturoi, muștar, smântână lichidă.
Cum se prepara Pui cu sos de muștar - Irezistibil de gustos
Încinge uleiul de floarea soarelui într-o tigaie mare, la foc mediu.
Condimentează pulpele de pui cu sare și piper, apoi pune-le în tigaie, cu pielea în jos, și prăjeste-le până capătă o crustă rumenă și crocantă, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Adaugă usturoiul tocat.
După ce s-au rumenit frumos pulpele, adaugă apa peste ele și lasă totul pe foc până devin pătrunse și apa a scăzut.
Amestecă smântâna lichidă cu muștarul, apoi adaugă sosul format peste pulpe. Condimentează cu sare și piper. Lasă puțin pe foc să fiarbă până scade ușor sosul. Presară pătrunjel verde tocat.
Puiul în sos de muștar este gata pentru a fi savurat. Poți servi alături de o garnitură de orez sau piure.
Încearcă și rețeta de Pui cu sos ca la Buzău, o mâncare delicioasă pe care o poți servi cu Castraveți murați sau cu Gogoșari în oțet la rece.
Poftă bună!