Dupa o vara in care n-am avut concediu,plina de probleme,revin cu o reteta care sper sa fie placul multora.
1.Curatati si spalati pulpele de pui,apoi puneti-le la fiert in apa cu sare timp de 20 de minute.Dupa ce au fiert le scoateti din apa si le lasati la scurs.
2.Intr-o tigaie incingeti uleiul si prajiti pulpele pe ambele parti.Scoateti pulpele pe o farfurie pe care ati asezat servet de bucatarie pentru a absoarbe excesul de ulei.
3.Taiati ceapa marunt,apoi o caliti in uleiul in care ati prajit carnea pana devine translucida(3-4 minute),apoi adaugati faina si mai lasati la calit inca 3-4 minute amestecand continuu.
4.Adaugati smantana,usturoiul si potriviti cu sare si piper dupa gust.Daca sosul este gros subtiati-l cu supa de pui.
5.Adaugati in sos pulpele de pui si mai lasati sa fiarba 4-5 minute.
Pofta buna!