Pui cu scortisoara

de Zamfira in Pui, 11 Noi 2012 | 5076 vizualizari

 

O alta abordare a aromei de scortisoara, de data asta combinata cu carnea de pui, la care ii da un gust usor picant si parfumat.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 2 rosii
  • 2oo g iaurt
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu scortisoara:

Spalam pulpele de pui, le crestam(indepartam putin carnea de pe os), le saram si piperam. Pregatim sosul pentru marinat pulpele. Amestecam iaurtul cu doua rosii taiate cubulete si o jumatate lingurita scortisoara. Inmuiem pulpele crestate in sos asa incat sa lasam si bucatele de rosii pe ele si le punem intr-o tava pe hartie pentru copt. Punem pulpele in cuptorul preincalzit iar dupa 30 de minute ungem pulpele si pe cealalta parte cu sosul ramas. Timp de coacere in total: 60  minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]