Pui cu ciuperci si paste

de Veronica22 in Pui, 5 Mar 2013 | 7554 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 paste fierte
  • 4 bucati piept de pui
  • 1 cana ciuperci fierte taiate felii
  • 4 catei de usturoi tocat marunt
  • sare si piper
  • 1 ceasca vin alb
  • 2 cesti smantana
  • 2 linguri de mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci si paste:

 Paste se fierb si se scurg de apa.Eu am folosit taietei facuti in casa.

Ciupercile se fierb si ele in apa cu sare.Se scurg si se taie felii.

Pieptul de pui se taie felii,se condimenteaza cu sare si piper,se prajeste apoi in putin ulei sau chiar pe gril daca preferam. In uleiul in care prajim carnea turnam vinul alb,adaugam mustarul si usturoiul taiat foarte marunt.

Adaugam si smantana peste si fierbem 2 min la foc mic.Condimentam cu sare si piper. Pe farfurie asezam pastele,carnea,ciupercile si sosul peste ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci si paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]