Pui cacciatore - Pollo alla cacciatora

de nadea68 in Pui, 9 Sep 2013 | 6725 vizualizari

 

Reteta o am de la o prietena italianca care e de origine din toscana (Italia).
Reteta asa zisa ,, pollo alla cacciatora''e o reteta traditionala din toscana .E o reteta simpla dar foarte gustoasa...

 

INGREDIENTE

  • pui sau gaina
  • 2 morcovi
  • 2/3 tulpini de telina
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • suc de rosii
  • patrunjel
  • rozmarin
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei
  • un pahar vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cacciatore - Pollo alla cacciatora:

Puiul se taie bucati,se spala si se pune la prajit in putin ulei.Se prajeste 5 minute pe ambele parti.

Taiem marunt ceapa,usturoiul telina si morcovul.Eu am dat prin razatoare morcovul si usturoiul).

Se adauga la carne si se caleste vreo 5 minute.Se adauga vinul si se lasa sa sa evapore.Adaugam sucul de rosii ,punem capacul si lasam sa se fiarba 30/40 minute.

Adaugam si sare,piper rozmarin,cimbru. 

Daca nu e destul sos mai adaugam un pahar de apa calda sau daca avem supa de pui.

Cand carnea e gata adaugam patrunjelul taiat marunt.

TIPS-URI

1

aceasta reteta se potriveste si la iepure

2

vinul alb se poate inlocui cu vin rosu

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cacciatore - Pollo alla cacciatora" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cacciatore