Prajitura razuita cu branza

de artyandra in Prajituri, 13 Sep 2014 | 4162 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru Aluat:

  • 400 gr faina
  • 250 gr margarina
  • 1/2 linguri unt
  • 150 gr zahar
  • 1 galbenus de ou
  • un praf de copt sau un amoniac stins cu otet
  • 3 linguri de cacao

Pentru Crema:

  • 1 kg branza
  • 200 gr zahar
  • 3 galbenusuri de ou
  • coaja de portocala
  • esenta de vanilie
Portii: 30
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura razuita cu branza:

Aluatul:

Se omogenizeaza ingredientele, apoi se imparte compozitia in doua parti egale si se pune umplutura intre ele.

Crema:

Albusurile se bat spuma tare cu 50 gr zahar si se amesteca cu branza.

Dupa ce s-a finisat crema peste aluat, se razuieste a doua parte ramasa de aluat, peste crema apoi se da la cuptorul incins la 180 grade Celsius.

 Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura razuita cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]