Prajitura cu visine

de ionela2682 in Prajituri, 17 Mar 2010 | 4336 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri faina
  • 6 linguri zahar
  • 1 pachet unt
  • 1 plic praf de copt
  • 1/2 kg visine(fara samburi)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine:

Se bat spuma albusuile cu cele 6 lg de zahar iar galbenusurile cu pachetul de unt.

Se amesteca cele doua compozitii usor sa nu se lase albusurile dupa care se adauga faina si praful de copt.

Se toarna in tava unsa si tapetata cu faina iar deasupra se pun visinele. Se coace in cuptorul incins cam 30-40 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

18.03.2010, 12:46

si eu mai fac dar fara unt dar sunt sigura k si asa e foarte buna..o sa fac ca mai am visine la borcan

ionela2682 1

18.03.2010, 17:16

mie-mi place contrastul dintre blatul pufos si dulce si visinele acrisoare!

Cris2711 1

20.07.2011, 16:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Amandina