Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le amestecam( cu  mixerul) cu zaharul si laptele bine de tot pina face spuma.Adaugam apoi  in suvoi subtire uleiul, ca la maioneza.Dupa ce s-a incorporat adaugam  faina amestecata cu praful de copt.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt unsa si cu pesmet presarat deasupra.
Aluatul il punem in tava cu lingura de ici colo, apoi se niveleaza  frumos.Se presara putin pesmet si apoi punem feliile de piersica si para  si boabele de struguri sau ce fructe va plac mai mult.
Dam tava la copt in cuptorul dinainte incalzit la 180 grade C.
Cand s-a copt de jumatate se pun deasupra albusurile batute spuma cu 200  g zahar si se reintroduce tava in cuptor pina se face o crusta maronie  deasupra.
Se lasa sa se raceasca prajitura si se taie cu un cutit inmuiat in apa fierbinte.
Pofta mare !