Prajitura cu bombite de branza si nuca de cocos

de ionela2682 in Prajituri, 5 Oct 2010 | 7613 vizualizari

 

Pentru aceasta prajitura ii multumesc in mod deosebit lu Miha.... ea a fost aici sursa mea de inspiratie.Mersi Miha!

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 4 oua
  • 150 g zahar,
  • 3 lg ulei,
  • 50 g cacao,
  • 100 g faina,
  • 1 plic praf de copt,
  • esenta de rom ,
  • Pentru bombite de branza
  • 250 g branza de vaca,
  • 50 g nuca de cocos,
  • 50 g zahar,
  • 50 g lapte praf ,
  • 2 galbenusuri,
  • 3 lg amidon cu varf,
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu bombite de branza si nuca de cocos:

Mai intai pregatim bombitele din branza prin amestecarea tuturor ingredientelor pana la omogenizarea completa

Pentru blat procedam ca la chec ,adica se mixeaza bine albusurile cu putina sare ,se adauga zaharul ,se mix pana se topeste ,se adauga faina cacaoa ,praful de copt

Se formeaza bilutele de branza cu mainile umede si se asaza in forma de tort tapetata cu hartie de copt


Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu bombite de branza si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

ionela2682 1

06.10.2010, 21:49

mersi ionix!

nadina73 1

07.10.2010, 02:32

cred ca va fi vedeta si aceasta retetasuper 5 f

liana_geicu 1

07.10.2010, 21:15

Suuper prajitura asta! Mama mea a pus deasupra glazura de ciocolata, a avut un succes!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]