Porc si cartofi cu ghimbir si rozmarin (la cuptor)

de mihaelar63 in Porc, 23 Iul 2013 | 5328 vizualizari

 

Decat prajit mai bine copt. Desi e cald, rezist eroic si din cand in cand mai prepar cate ceva la cuptor .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc + costita
  • 1 kg cartofi
  • 100 ml ulei masline
  • rozmarin verde
  • sare de mare
  • 1 lingura praf ghimbir
  • ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc si cartofi cu ghimbir si rozmarin (la cuptor):

Pulpa de porc se taie fasii lungi de 5 cm ,se condimenteaza si costita  cu sare,boia si ghimbir .

Cartofii se curata , se spala se taie in opt .

Totul se pune in tava se stropeste cu ulei , se sareaza putin , se aduga rozmarinul.

Puneti o cana cu apa, presarati ceapa verde si dati la cuptor pana totul este rumenit. 

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc si cartofi cu ghimbir si rozmarin (la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

23.07.2013, 22:49

Bucatarasilor ma bucur ca va place , arata , arata dar sa vedeti ce buna e

mihaelar63 1

23.07.2013, 22:50

Mirela , bucuroasa de vizita si tu ai portie marita , doar esti tot timpul cu piticii

mihaelar63 1

23.07.2013, 22:54

Alina acum vad ca si tu te incadrezi la categoria , mamica + piticuta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc si cartofi la cuptor, cu sos de ceapa caramelizata