Pulpa porc dulce-acrisoara

de mosuletulene in Porc, 8 Feb 2015 | 5659 vizualizari

 

e simplu si firesc sa o-mpartasesc...

 

INGREDIENTE

  • O bucata pulpa porc cu grasime
  • 2 linguri gem portocala
  • o lingurita piper boabe
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • o lingura otet balsamic
  • sare
  • piper proaspat macinat/zdrobit
  • 2 linguri de ulei
  • cuisoare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa porc dulce-acrisoara:

1. Am zdrobit intr-un mojar de lemn sare bruta si piper verde, foarte bine, cu care se presarat bine carnea. Intr-o tigaie incinsa cu ulei se pune bucata de carne sa se rumeneasca frumos pe toate partile. Se scoate dupa si se aseaza intr-o tava de cuptor si se presara cu ceapa taiata soldatei si se lasa la foc mic pentru 3 ore ;)

2. Otetul, gemul, usturoiul zdrobit si tocat marunt  si piperul boabe usor strivite de amesteca pe foc. Dupa doua ore si jumatate se scoate carnea din cuptor si se unge cu aceasta compozitie. Cuisoarele se infig din loc in loc pentru decor si gust.

3. Se pune din nou carnea la cuptor pentru ultimele 30 de minutesi cand este gata se scoate bucata de carne si se pune in folie de aluminiu si se lasa 10 min inainte de taiere si servire.

Spor si pofta buna!!! ;) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa porc dulce-acrisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (8)

mihaelar63 1

09.02.2015, 23:41

Total pe placul meu . Usor de preparat si interesanta . Se intampla ca am gem de portocale

Bya Ralu 1

10.02.2015, 14:08

adry88 1

11.02.2015, 15:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]