Porc cu roşii, pătrunjel şi coriandru

de Dana_Retetegg in Porc, 29 Dec 2010 | 5605 vizualizari

 

O reteta facuta pe fuga, cu ingrediente putine si care dispare repede din farfurii.

 

INGREDIENTE

  • 6 felii pulpa de porc,
  • boia dulce,
  • sare,
  • piper,
  • coriandru,
  • patrunjel,
  • 1 cutie (400 gr) de rosii in bulion
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu roşii, pătrunjel şi coriandru:

Carnea de porc am condimentat-o cu boia, sare, piper si am prajit-o in ulei pe ambele parti.

Sosul l-am pregatit din 400 gr de rosii in bulion taiate, coriandru, sare si patrunjel. Am adaugat cateva linguri de apa si am lasat pe foc cateva minute.

Am servit carnea impreuna cu sos de rosii si patrunjel tocat deasupra.

Foarte bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu roşii, pătrunjel şi coriandru" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu carnati la tava