Piure de linte rosie by Adi Hadean

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 27 Aug 2015 | 5001 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa tocata
  • 2 catei de usturoi tocati
  • 2 morcovi tocati
  • ulei
  • 1 lingurita susan negru
  • 1 cana linte rosie
  • o stea anason
  • o foie de dafin
  • 2 cani supa de pui
  • za'atar (mix de condimente)
  • Pentru servit:
  • paine
  • dovlecei la gratar
  • sriracha (sos iute)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de linte rosie by Adi Hadean:

Se calesc ceapa, usturoiul si morcovii in putin ulei, impreuna cu susanul negru, anasonul, foaia de dafin, sare si piper pana se inmoaie.

Se adauga lintea si supa. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert 20 de minute. 

Cu ajutorul unui blander se tranforma totul in piure si se condimenteaza cu za'atar.

Se serveste pe paine, cu dovlecei la gratar si sriracha.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de linte rosie by Adi Hadean" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi aromati in sos rosu