Piure de cartofi noi cu branza de oaie

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2014 | 4743 vizualizari

 

..o varianta mai imbunatatita...

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi noi ( mai marisori)
  • o ceasca de lapte ( cca 150 ml)
  • 250 g branza de oaie
  • 2 lingurite unt
  • ceapa verde
  • sare,dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi noi cu branza de oaie:

Cartofii se curata si se spala bine. Se toaca cubulete mici. Se pun la fiert in apa cu sare. Pregatim branza rasa, untul si laptele, la indemana. Cand cartofii sunt gata, se scurs intr-o sita, se trec sub jet de apa rece si se pun la scurs. 

Cand s-au mai racit putin ( sa nu fie foarte reci), se pune laptele dulce, untul si o parte din branza de oaie rasa si pasam cu intrumentul de piure.  La final se pune peste acesta restul de branza rasa si  cateva fire de ceapa verde tocata marunt. 

TIPS-URI

1

nu am mai folost sare, branza de oaie fiind sarata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi noi cu branza de oaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]