Piscoturi de sampanie

de Dea_Dea in Dulciuri, 13 Noi 2013 | 6176 vizualizari

 

M-am inspirat din reteta Bucatareselor Vesele

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • un praf de sare
  • 30 gr zahar
  • 60 gr faina
  • zahar pudra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piscoturi de sampanie:

Albusurile se bat spuma cu praful de sare, se adauga zaharul si se mixeaza pana devin lucioase.Se adauga galbenusurile omogenizate si se amesteca. La final se adauga faina, se incorporeaza cu o spatul de silicon sau cu lingura de lemn.

In tava pe hartia de copt se fac betisoare cu un dui mai mare, se pudreaza cu zahar pudra. Excesul de zahar se face luand foaia de colturi si scuturand.

Se dau la cuptor la foc potrivit 25-30 minute.

TIPS-URI

1

Se pot servi umplute doua cate doua.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piscoturi de sampanie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (21)

Dea_Dea 1

13.11.2013, 13:06

Rocsi da, dar sunt cam anemice ca eu nu am avut un dui mai mare

Dea_Dea 1

13.11.2013, 13:07

MUltumesc Drageilor

laura_n 1

13.11.2013, 15:32

bvoo, Andreea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]