Pişcacios

de mena29 in Salate, 17 Noi 2011 | 10952 vizualizari

 

Am aceasta reteta de la soacra mea şi imi place foarte mult. Aş fi vrut sa o postez acum vreo luna şi jumatate însa din lipsa de timp nu am reuşit.

 

INGREDIENTE

  • 3 kg gogoşari
  • 1,5 kg ceapa alba
  • 250 gr ardei iute
  • 2 linguri rase de sare fara iod
  • 400 gr zahar
  • 500 ml oţet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pişcacios:

Spalam gogoşarii şi ardeiul iute,curăţam ceapa şi o spalăm. Le taiem toate julien şi le punem intr-o cratiţă,adăugăm oţetul,zaharul şi sarea.Punem cratiţa pe aragaz,la foc potrivit. Din momentul in care a început sa fiarba,lasam pe foc inca 20 de minute.

Punem salata fierbinte in borcane curate cu capac.Intoarcem borcanele cu capul in jos preţ de 5 min. dupa care le întoarcem la loc şi le depozitam în camară.Borcanele nu necesita sterilizare.

Puteti servi aceasta salata langa o friptura sau cum va place vouă .Mie îmi place şi aşa cum este ea,cu paine.

TIPS-URI

1

Eu spal bine borcanele inainte de a le umple,le clatesc si le bag in cuptorul de la aragaz cca.15 min la 200 grade C sa se usuce bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pişcacios" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (68)

mena29 1

07.01.2012, 15:21

Si eu,draga mea

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 22:14

iry-gabriela 1

09.04.2012, 22:28

interesanta si chear pare sa fie super buna....felicitari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari pentru iarna - Reteta pas cu pas