Pireu de telina cu sos de ciuperci si sfecla rosie

de Dea_Dea in Mancaruri de post, 27 Mar 2013 | 10597 vizualizari

 

Un pranz de post!! Delicios si sanatos!!

 

INGREDIENTE

  • 5 ciuperci
  • 3 fire de ceapa verde
  • patrunjel
  • sare
  • marar
  • jumate de telina
  • 1 ardei rosu
  • sfecla rosie cu hrean in otet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pireu de telina cu sos de ciuperci si sfecla rosie:

Telina se curata si se taie bucati si se pune la fiert cu apa. Cand este fiarta se scurge de apa si se face pireu cu blender-ul, se adauga sare si marar .

Ciupercile se taie felii, ardeiul rosu si ceapa verde se toaca, se pun in cratita si se pun la fiert cu 200 ml apa. Se lasa sa scada si se adauga patrunjel si sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pireu de telina cu sos de ciuperci si sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

Dea_Dea 1

27.03.2013, 18:35

A avut succes , i-a placut mamei tare mult ca ea tine post , si mie mi-a placut!

deyutzky 1

27.03.2013, 20:28

arata tare bine

Rocsi 1

28.03.2013, 10:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]