Pilaf la cuptor

de Lau in Pui, 25 Mai 2011 | 4629 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g orez
  • 2 pulpe
  • 3 morcovi
  • curry
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingurita rozmarin
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf la cuptor:

se spala pulpele si se curata de pielita. Se taie in 2 si se condimenteaza. Se aseaza in tava termorezistenta unsa cu ulei

Usturoiul se curata si se taie marunt se adauga in pulpele crestate si in tava

Morcovii se curata, se spala si se taie dupa care se adauga in tava

Orezul se spala si se adauga in tava

Se desface pasta de tomate cu apa si se adauga peste orez

Se adauga sare, curry, piper si boia de ardei. Se amesteca si se pune tava la cuptor, amestecand din cand in cand

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf taranesc