Pilaf la cuptor

de Lau in Pui, 25 Mai 2011 | 5127 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g orez
  • 2 pulpe
  • 3 morcovi
  • curry
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingurita rozmarin
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf la cuptor:

se spala pulpele si se curata de pielita. Se taie in 2 si se condimenteaza. Se aseaza in tava termorezistenta unsa cu ulei

Usturoiul se curata si se taie marunt se adauga in pulpele crestate si in tava

Morcovii se curata, se spala si se taie dupa care se adauga in tava

Orezul se spala si se adauga in tava

Se desface pasta de tomate cu apa si se adauga peste orez

Se adauga sare, curry, piper si boia de ardei. Se amesteca si se pune tava la cuptor, amestecand din cand in cand

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]