Pilaf de orez cu tocanita de pui

de Sidy in Pui, 15 Noi 2010 | 8676 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Maruntaie de pui( gat, aripi, spate...)
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 250 g orez( o cana)
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • frunze verzi de patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu tocanita de pui:

Maruntaiele de pui se spala si se taie bucati potrivite.

Ceapa si gogosarul se curata apoi se taie marunt si se pun la calit in putin ulei. Le lasam sa se caleasca pina devin sticloase.
Adaugam apoi carnea, patrunjel verde tocat, sare , piper si apa pina acopera toata carnea. Lasam sa fiarba la foc mic , acoperit.

Intre timp spalam orezul si il punem la calit 5 minute in doua linguri de ulei. Adaugam 3 cani cu apa , sare si piper si lasam sa fiarba la foc mic. Chiar daca nu dispare toata apa , aceasta va intra in orez dupa fierbere. Pilaful de orez il servim cu bucati din tocanita de pui.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mâncărică de cartofi cu carne de pui