Pilaf de orez cu ciuperci si pulpe de pui

de Bya Ralu in Pui, 2 Apr 2012 | 16812 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • 4 pulpe de pui
  • 2-3 linguri bulion
  • supa de la pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 conserva de ciuperci
  • vegeta,boia dulce,patrunjel
  • ulei masline
  • pentru pulpe de pui
  • 1 morcov
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri bulion,
  • vin rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu ciuperci si pulpe de pui:

Pulpele de pui se pun la fiert in apa cu 1 lingura de vegeta. Ceapa se taie marunt, morcovul il dam pe razatoarea mica, ciupercile se mai maruntesc. Se pun intr-un ceaun ceapa si morcovul la calit in ulei de masline, dupa 3 minute se adauga orezul si se lasa 5 minute la calit .Dupa care se adauga treptat din supa formata prin fierberea pulpelor de pui. Se lasa la foc mic si se amesteca des pentru a nu se lipi. Se adauga si condimentele iar dupa 25 minute e totul gata.

Pulpele de pui se pun in tigaie cu 1 morcov si 1/2 ceapa la prajit. Se adauga bulion si apa cat sa acopere iar la sfarsit se stropesc cu vin rosu

TIPS-URI

1

Se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu ciuperci si pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu pui