Pilaf cu carne si legume

de Miha in Pui, 18 Oct 2010 | 10555 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 cana orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 bucata radacina telina
  • sare si piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carne si legume:

Pieptul de pui se taie fasii si se prajeste usor in ulei bine incins. Se adauga ceapa tocata marunt si radacinoasele date pe razatoarea cu ochiuri mici si se calesc usor. Se stinge cu apa, se adauga si orezul spalat si scurs. Se potriveste gustul de sare si piper.

Se da la cuptor la foc mediu, pana scade zeama si orezul se umfla. Cu putin timp inainte de a scoate din cuptor se pune patrunjelul verde tocat si se omogenizeaza.

Nu se tine pilaful prea mult la cuptor, pentru ca orezul se umfla repede si tinandu-l la temperatura mare devine cleios.

Se pot pune si felii de rosii sau bulion, in functie de preferinte.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Corinuta 1

19.10.2010, 11:24

"Da' ce mai conteaza cand is asa de frumoase?" asa e, cateodata marimea nu conteaza

Miha 1

19.10.2010, 11:29

cateodata, dar nu intotdeauna.

Miha 1

19.10.2010, 11:30

Cami Dia multumesc tare mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]