Piftie de porc

de claudiaO in Porc, 9 Oct 2016 | 3142 vizualizari

 

Cum vine frigul, cum be zboara gandul la  o piftie delicioasa...unsa cu putin hrean ras.

 

INGREDIENTE

  • 1 rasol de porc
  • 1 adidas maricel
  • 5-6 catei usturoi
  • Sare/piper/foi de dafin
  • Apa
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie de porc:

Spalam bine piciorul de porc si rasolul si le punem in oalacu APA rece. Eu am pus oala cam trei sferturi plina. Punem sare si asteptam sa inceapa sa daca spuma. Curatam cu grija si rabdare to at a spuma , punem boabe de piper si cateva foi de dafin si lasam sa fiarba LA foc mic fara capaac pana se desprinde carnea de pe oase si zeama scade bine de tot. Cand este gata, curatam carnea de oase si o asezam in tava. Zeama ramasa  o amestecam cu usturoiul zdrobit si o vanturam bine ca sa se raceasca. Daca mai e nevoie mai adaugam sare. Cu o sits, strecuram zeama si o turnam incet pests carnea din tava. Dam LA rece pana se incheaga bine apoi putem servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftie de porc si curcan