Piftele cu sos

de Lau in Mancaruri cu carne, 19 Mar 2011 | 15262 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru piftele

  • 500 g carne tocata amestecata porc si vita
  • 1 capatana usturoi
  • 2 felii de paine uscata
  • patrunjel
  • oregano
  • 2 ou
  • 3 linguri faina
  • condimente
  • sare dupa gust

pentru sos

  • 1 ceapa micuta
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 200 g faina alba
  • 400 ml apa
  • sare dupa gust
  • 5 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele cu sos:

amestecam toate ingredientele pentru piftele, bine,ne udam mana si dam forma la piftele cum dorim,

le prajim in uleiul incins,le scoatem pe un servete absorbant,

sosul

calim ceapa in 5 linguri de ulei,adaugam si usturoiul taiat marunt,adaugam pasta de tomate si 100 ml apa,

adaugam faina treptat si amestecam continuu dupa care adaugam restul apei si lasam sa fiarba

amestecam din cand in cand sa nu se prinda,

cand este gata adaugam sare dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macaroane cu sos de iaurt si carne de vita-specific tarilor arabe