Piftele

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2011 | 14320 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata amestec
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel verde
  • condimente
  • sare
  • 1 morcov
  • 3 felii franzela
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele:

se inmoaie painea in apa si se scurge bine si se pune intr-un castron mai mare

se adauga patrunjelul tocat, morcovul dat prin razatoare, usturoiul pisat, ouale, carnea, sare, condimente dupa gust si se amesteca

se prajesc in baie de ulei incins

se scot pe un prosop de bucatarie absorbant

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

lilik 1

07.06.2011, 01:51

bune bune
mai fetelor si eu le mai zic piftele dar tot chiftele scriu ...acum na fiecare

Marinaa 1

12.06.2012, 16:42

yamyyy!acum o sa pun si eu reteta in aplicare.vizavi de comm de mai sus...hai sa nu ne dam destepti si sa spunem cum e corect sa scriem sau nu.sunt regiuni in care la pepene,cartof etc se spune intr-un fel de nu-ti vine sa crezi cand auzi.eu le zic piftele si tot asa scriu.spor la gatit! :*

adry88 1

13.06.2012, 10:00

multumesc marinaa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftele de cartofi