Piftele

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2011 | 14228 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata amestec
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel verde
  • condimente
  • sare
  • 1 morcov
  • 3 felii franzela
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele:

se inmoaie painea in apa si se scurge bine si se pune intr-un castron mai mare

se adauga patrunjelul tocat, morcovul dat prin razatoare, usturoiul pisat, ouale, carnea, sare, condimente dupa gust si se amesteca

se prajesc in baie de ulei incins

se scot pe un prosop de bucatarie absorbant

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

lilik 1

07.06.2011, 01:51

bune bune
mai fetelor si eu le mai zic piftele dar tot chiftele scriu ...acum na fiecare

Marinaa 1

12.06.2012, 16:42

yamyyy!acum o sa pun si eu reteta in aplicare.vizavi de comm de mai sus...hai sa nu ne dam destepti si sa spunem cum e corect sa scriem sau nu.sunt regiuni in care la pepene,cartof etc se spune intr-un fel de nu-ti vine sa crezi cand auzi.eu le zic piftele si tot asa scriu.spor la gatit! :*

adry88 1

13.06.2012, 10:00

multumesc marinaa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Delicii de Primavara cu aroma de Toamna

ieri la 22:31

Pariziene de post cu gem - Super pufoase si bune

de laura_n 7

pe 26.03 la 16:37

Mini gogoși de post - Cea mai rapidă și ușoară rețetă

pe 26.03 la 09:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute crocante de peste II