Piftele

de Lau in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2011 | 8034 vizualizari

 

scuzat-i claritate pozelor,sunt facute cu telefonul,trebuie sa le deschideti sa le vedeti mai bine

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata amestec (porc si vita)
  • 1 paine uscata
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel verde
  • 1 ou
  • 2 linguri de faina alba
  • sare dupa gust
  • condimente
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele:

Curatam usturoiul,il pisam. Intr-un lighean punem carnea, usturoiul, oul, faina, patrunjelul tocat, condimentele, painea inmuiata in apa si stoarsa bine. Amestecam bine pana se omogenizeaza, potrivim de sare.

Punem uleiul in tigaie, cand este incins facem piftelele cu mana uda, le prajim pana se rumenesc.

TIPS-URI

1

painea nu o lasam in apa doar o un punem si o scoatem,o stoarcem bine

2

painea le  face mai pufoase

3

noi le-am servit cu salata de varza si mujdei

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

elena1988 1

02.03.2011, 11:14

Lau 1

02.03.2011, 22:01

kamy mustarul il aduci tu

Lau 1

02.03.2011, 22:01

elena

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv cu carne tocata