Piersici cu sos de ciocolata si coniac

de IonitaFlorinConstantin in Prajituri, 2 Apr 2014 | 2820 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 jumatati de piersica din compot
  • 300 gr. ciocolata
  • 10 gr. coniac
  • 20 gr. apa
  • 100 gr. faina
  • 1 lingurita mica de zahar
  • 1 ou
  • 1 varf mic de cutit scortisoara
  • 500 ml. ulei (pentru prajit)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici cu sos de ciocolata si coniac:

Se pun intr-un vas: 300 grame de ciocolata,10 grame de coniac,20 grame apa.

Se lasa la topit, pana se face ca o pasta.

Se pun intr-un vas: 100 grame faina,1 lingurita mica de zahar,1 ou,1 varf mic de cutit cu scortisoara.
Se amesteca toate ingredientele cu mixerul, pana se obtine bechamelul.
Se pune la incis intr-o cratita, 500 ml. ulei.
Se iau cele 2 jumatati de piersica si se dau prin bechamel.
Se pun jumatatile de piersica date prin bechamel in cratita cu ulei.
Dupe ce au prins putina culoare, se scot din ulei.
Se pun pe o farfurie si deasupra se pune ciocolata topita. Va doresc pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici cu sos de ciocolata si coniac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi caramel si crema ananas