Piept de pui Shangay

de Bucataras Monica in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2016 | 3539 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 1 piept de pui
  • 3 oua
  • smantana
  • faina
  • apa
  • sare
  • piper
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui Shangay:

Pasul1:Se spala si se feliaza pieptul de pui,se poate taia dupa preferinta fasiute sau bucatale mai mici.

Pasul2:Se bat cele 3 oua cu un praf de sare si piper,se adauga faina,apa si smantana dupa gust si cat vrem sa fie de consistent aluatul.

Pasul3:Se trece fiecare fasie de piept prin aluat apoi se prajesc  in ulei incins.

(Este acelasi procedeu ca la snitele)

P;S De preferinta inainte de a se lasa la prajit,dupoa ce se trec prin ou,se poate da prin susan!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui Shangay" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui in crusta de pesmet reteta delicioasa