Piept de pui cu vinete la gratar

de Valclaudia in Pui, 30 Iul 2013 | 3914 vizualizari

 

Cina din seara asta. . .

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piept de pui
  • 1 vanata
  • 3 felii cascaval afumat Delaco
  • 1 felie de lamaie
  • 2 rosii
  • sare si piper dupa gust
  • 2 lingurite ulei de porumb
  • ierburi de Provence

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu vinete la gratar:

Spalam vanata, rosiile si pieptul de pui.

Feliem pieptul de pui, il saram, il piperam si il prajim in tigaie de tip grill pe ambele parti pana capata aspect de gratar.

Vanata se feliaza in felii de grosimea unui deget.

Prajim feliile de vinete in aceeasi tigaie (grill) nu inainte de a curata tigaia de arsura ramaasa de la pieptul de pui.

Servim cu rosie, lamaie si cascaval afumat Delaco si presaram din belsug ierburi de Provence.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu vinete la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la tigaie, reteta simpla pentru un pranz delicios