Piept de pui cu sunca si cascaval

de Adinacarla in Pui, 1 Feb 2010 | 10091 vizualizari

 

Am vrut sa fac pieptul de pui mai altfel decat de obicei si m-am inspirat din retetele voastra si a iesit asta:

 

INGREDIENTE

  • piept de pui ( un piept jumate)
  • cascava
  • sunca
  • sare
  • piper
  •  2ou
  • faina
  • condimente pentru pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sunca si cascaval:

Spalam bine pieptul de pui. Il taiem si il batem putin ca pentru snitel.

 Condimentam cu sare, piper si condiment pentru pui.

Pus in interior fasii se sunca si cascaval.Rulam si prindem cu scobitori.

Ouale se bat cu sare si putin piper ca si pentru omleta.Dam rulourile de carne prin faina si apoi prin ou si le prajitm bine in ulei.

Noi le-am servit langa orez cu legume.

TIPS-URI

1

am folosit sunca praga traditioanala...

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]