Piept de pui cu legume, in bere, la cuptor

de Patricia Iordache in Pui, 27 Iul 2013 | 17387 vizualizari

 

Este un preparat gustos si rapid atunci cand aveti musafiri neasteptati.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. piept de pui;
  • 5 cartofi;
  • 1 ceapa;
  • 2 morcovi;
  • 1/2 borcan mazare Bonduelle;
  • 4-6 ciuperci champignon;
  • 2-3 catei de usturoi;
  • sare;
  • piper;
  • cimbru;
  • bere blonda cat s aacopere legumele si carnea;
  • putin ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu legume, in bere, la cuptor:

Taiem pieptul de pui in bucati potrivite.

Spalam si curatam de coaja legumele. Cartofii ii taiem pe lungime, in felii. Morcovii ii taiem rondele. Ceapa o taiem julienne si ciupercile feliute.

Ungem un vas de yena cu putin ulei, adaugam cartofii, morcovii, ciupercile, ceapa, usturoiul taiat feliute. 

Presaram sare, piper si cimbru.

Asezam peste legume bucatile de piept de pui, asezonam.

Turnam peste legume si peste carne, berea blonda astfel incat sa le acopere.

Acoperim vasul de yena cu folie de aluminiu si punem la cuptorul preincalzit, la 200 grade pentru aproximativ 45 minute.

Indepartam folia de aluminiu, mutam vasul pe nivelul cel mai inalt al cuptorului si mai lasam aproximativ 15-20 minute pana mai scade sosul si carnea se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume, in bere, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de Brocoli cu piept de pui la cuptor, o varianta pe placul tuturor