Legume mexicane cu pulpe de pui la ceaun

de Bianca_Sacuiu in Pui, 25 Mai 2013 | 8582 vizualizari

 

Acest tip de legume am invatat sa le gatesc in Madrid.Sunt senzationale!

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 900 g legume mexicane congelate
  • 2 cepe rosii
  • 5-6 oua
  • unt
  • ulei
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume mexicane cu pulpe de pui la ceaun:

Pulpele de pui se condimenteaza dupa gust, eu am folosit doar sare si piper. Se pun la prajit intr-un ceaun cu ulei incins,apoi se adauga un pahar de vin alb si se lasa sa se  prajeasca la foc mic pana devin aurii.

Legumele se fierb aproximativ 10 minute dupa ce dau in clocot, la fel si ouale.

Intre timp calim ceapa intr-o tigaie, cu putina sare pana se inmoaie.Cand ceapa este calita, scurgem legumele de apa si le adaugam in tigaie impreuna cu 2-3 felii de unt.Le calim putin, iar la urma stingem focul si adaugam ouale fierte si taiate cubulete.

Se servesc insotite de paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume mexicane cu pulpe de pui la ceaun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

ieri la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume in vas roman